In tegenstelling tot anderen ben ik van mening dat niet mijn gezicht, maar waar GroenLinks en ik voor staan telt, ongeacht wie ik ben, bekend gezicht of niet.  Daarnaast wil ik geen foto’s van mij zichtbaar op internet rond laten slingeren. Ik ben ook geen social media gebruiker.

Dierenwelzijn en het tegengaan van (sociaal) onrecht zijn woorden die in mijn dna vastgeklonken zitten.  Niet ieder mens wordt geboren met rijkdom en kennis om zichzelf overeind te kunnen houden in deze wereld. Verder kijken naar meer dan alleen de wereld direct om je heen. Amnesty International is een van de organisaties waar ik al jaren bij betrokken ben. Een organisatie die nog steeds noodzakelijk blijkt; zelfs hier in Nederland!

Al eventjes ben ik lid van GroenLinks en ondersteun ik de fractie al sinds de vorige periode te pas en te onpas met mijn kennis en gedachtegoed waar ik voor sta. Ik ben enorm trots op wat er de afgelopen periode is neergezet door de fractie o.l.v. Karim, o.a. op gebied van duurzaamheid, jeugdbeleid en wonen. De moed die hij als jonge Zandvoorter heeft getoond in de toch wel roerige raad, daar neem ik mijn pet voor af. Hij verdient zeker een volgende ronde. Tevens ben ik trots op het huidige team vrijwilligers die, met al hun enthousiasme en geloof in een nog beter Zandvoort en Bentveld, zich dag en nacht inzetten voor de medemens.

Ik hoop op uw stem (LIJST 6 - kandidaat # 7) voor de toekomst voor alle inwoners van Zandvoort en Bentveld!