Doe mee

strand

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen.
We gaan ook bij deze verkiezingen de positieve aandacht vasthouden en omzetten in een klinkend resultaat. Onze campagne is in volle gang! Er moet van alles gebeuren. Ben je lid of sympathisant? Doe mee!

We zoeken…
… enthousiaste mensen die zich voor een korte of langere periode willen inzetten voor een bepaalde klus. Dat kan enorm variëren: van een paar uur flyeren tot vier jaar in de gemeenteraad. Wat kun jìj zijn of doen om de campagne tot een succes te maken?

Het kost…
… tijd en energie. Deze klussen en taken kosten tijd. Dat zeggen we er maar gelijk eerlijk bij. Maar iedereen die mee wil doen, kan meedoen. Of het nu is voor een paar uur, voor één keer of voor langere tijd: je bent van harte welkom om deel uit te gaan maken van een enthousiast team.

Je krijgt…
… energie, gezelligheid en voldoening. Je bedenkt oplossingen voor problemen, je realiseert idealen, je betekent iets voor mensen, je hebt invloed. Je doet nieuwe dingen. Je voert interessante gesprekken. Je laat zien dat je GroenLinks wilt steunen. En... ‘t is leuk!

Wil jij je inzetten, heb je leuke ideeën of heb je vragen?

Neem contact op met een van onze bestuursleden (zie pagina Mensen).