Doe mee

Op 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen.
Dat lijkt ver weg, maar we kunnen niet zonder een goede voorbereiding. We gaan bij deze verkiezingen proberen GroenLinks nog meer op de kaart te zetten in Zandvoort. Wij zijn nu twee jaar onderweg en hebben al veel bereikt vanuit ons huidige programma. Maar wij willen meer betekenen voor Zandvoort en daarvoor is een creatieve en stevige campagne nodig. De (steun) fractie van Zandvoort is inmiddels gegroeid tot 8 enthusiaste Zandvoorters. Fractievoorzitter Karim is het enige raadslid, maar daar willen wij graag aan werken. De meer zetels des te meer inbreng. De komende maanden gaan wij onze campagne verder in de steigers zetten. Er moet van alles gebeuren. Wij hebben een jeugdige groep mensen die Zandvoort graag willen ondersteunen en waar nodig verbeteren. Alle inbreng is welkom, geen verplichtingen! Ben je lid of sympathisant? Doe mee!

We zoeken…
… enthousiaste mensen die zich voor een korte of langere periode willen inzetten voor een bepaalde klus. Dat kan enorm variëren: van een paar uur flyeren tot vier jaar in de gemeenteraad. Wat kun jìj zijn of doen om de campagne tot een succes te maken?
Het kost…
… tijd en energie. Deze klussen en taken kosten tijd. Dat zeggen we er maar gelijk eerlijk bij. Maar iedereen die mee wil doen, kan meedoen. Of het nu is voor een paar uur, voor één keer of voor langere tijd: je bent van harte welkom om deel uit te gaan maken van een enthousiast team.
Je krijgt…
… energie, gezelligheid en voldoening. Je bedenkt oplossingen voor problemen, je realiseert idealen, je betekent iets voor mensen, je hebt invloed. Je doet nieuwe dingen. Je voert interessante gesprekken. Je laat zien dat je GroenLinks wilt steunen. Je kunt ook deelnemen aan trainingen van de GroenLinks Academie. En... ‘t is leuk!

Wil jij je inzetten, heb je leuke ideeën of heb je vragen?

Meld je dan aan (zie pagina Mensen).